Elérhetőségeink, Kapcsolatfelvétel

Postai címünk: Hajnalpír Baptista Gyülekezet
                      Velence
                      Szabolcsi út 3.
                      2481
E-mail címünk: hajnalpir.be@gmail.com

Megközelítés autóval:

Imaházunk közvetlen a 7-es számú főútvonal mellett található.

Budapest (Baracska) felől érkezés esetén Velencére érkezve Pusztaszabolcs felé kell befordulni, majd az első utca jobba (Akácfa utca), ismét az első utca jobbra (Vasút utca), majd az utca végén ismét jobbra a Zárt utcán keresztül lehet imaházunk előtt megállni.

Székesfehérvár (Gárdony/Agárd) felől érkezés esetén a Pusztaszabolcs jobbra tábla előtt kell befordulni jobbra, ez közvetlen az imaház parkolójába vezet.

Megközelítés vonattal:

Budapest - Székesfehérvár vonalon (30-as MÁV vonal) a Kelenföldi pályaudvarról induló és oda érkező személyvonatok állnak meg Velence állomáson (NEM velencefürdő!!!). A vasútállomás közvetlen az imaház előtt található.


Tized - Támogatás:

Gyülekezetünket adományaival is támogathatja, melyet a misszió, az ingatlan fentartására, rászorulók segítésére fordítunk. Általában minden vasárnap van a záró éneklés alatt gyűjtés, azonban lehetőség van banki átutalással is a tizedet vagy az adományt gyülekezetünk részére eljuttatni:

Hajnalpír Baptista Gyülekezet, Velence
11736082-20054771

Köszönjük előre is!

Web info:

Az Imaházban WiFi működik, mely jelszóval van levédve. Istentiszteleti alkalomkor a közvetítés elég nagy sávszélességet igényel, ezért akkor másra nem használható.
Egyéb időszakban (pl. ha valaki pihenni jön az imaház épületébe) használható, a hozzáférési jelszót kérd a gondnok testvértől.

A gyülekezet web oldalát Gyaraki Viktor készítette, szolgálatból.
Mindez Linuxon (Ubuntu) készült (nem Windows, nem Mac). Legális, ingyenes (mint a kegyelem!).